torstai 29. maaliskuuta 2012

Pyjamabileet

kuva täältä
Vauvavuosi on tunnetusti täynnä jos jonkinlaista vaihetta: on tiheänimunkautta, hampomiskautta, eroahdistuskautta, vierastuskautta...Aina tuntuu olevan joku kausi menossa.

Meillä eletään tällähetkellä yöhulinakautta, eli öisin möngitään, kontataan, ryömitään, pyöritään, kääntyillään ja vääntyillään...Vaikka tämä yöllinen toiminta tapahtuu pinnasängyn asukin itsensä ollessa täydessä unessa, niin tämä äitimuori tuppaa heräämään joka ikiseen ähinään ja äkinään ja uudelleen unen päästä kiinni saaminen on usein vaikeaa. Olenkin viimeaikoina joutunut vähän nipistämään iltojen "omasta ajasta" (lähinnä netissä roikkumisesta) ja pyrkinyt menemään aiemmin nukkumaan, jotta selviäisin huonosti nukutun yön jälkeen seuraavasta päivästä edes väljästi hereillä olevaksi laskettavassa tilassa. 

Ensi yöksi olen varustautunut korvatulpilla, mutta pidemmän tähtäimen suunnitelma on saada neidin huone valmiiksi ja siirtää pikku yökyöpelimme sänky sinne. Remontin vaihekuvia luvassa varmaan ensi viikolla, jolloin projekti on tarkoitus polkaista käyntiin! Jipii!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!