tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kotikierros - olohuone


Olohuone taitaa olla lähes ainoa "valmis" huone kotonamme, joten aloitetaan kotikierros sieltä:

Sohvasta ja matosta olikin jo juttua aiemmin. Teakinen 50/60 -lukulainen sohvapöytä on talon peruja. Tyynyt Jotex ja H&M,  Riistanvärinen "suomenlapinkoiratyyny" asukkaiden oma.
Kaapin saimme miehen mummolasta muutama vuosi sitten ja se oli meillä aiemmin eteisessä. Tässä asunnossa se sai ylennyksen olohuoneeseen, sillä se on samaa konjakin sävyistä Teakia kuin sohvapöytä ja tv-taso, jotka taas ovat tämän talon peruja. Sohvapöytä oli edelleen aivan priimakunnossa, mutta tv-tason pinta oli jo mennyt paikoittain melko huonoon kuntoon. Teaköljykäsittely, televisio, Pentikin lamppu ja häälahjaksi saamamme Aalto-vati peittävät onneksi pahimmat ajan patinat. Tapetti Designers Guildin mallistoa. Tason alle eksynyt sininen kumipallo koiran lemppari.

Kermansaven takka ja ahkerassa käytössä varaavuutensa vuoksi.  Takan päällä on kokoelma Kivi -tuikkuja, joita  keräilen epäsäännöllisen säännöllisesti. Halkokori ja takkasetti joulupukilta.
Takan viereinen seinä kaipaisi vielä jotain, joko siihen tulee seinähylly kirjoille (String sopisi hyvin) tai sitten teen siihen valokuvakollaasin, we'll see... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!