lauantai 17. joulukuuta 2011

Laukkuhaaveilua

Haaveilen (varmaan hyvin monen muun naisen tavoin) tästä:
Mulberry Alexa handbag

Suunnittelin jo, että hankin tämän itselleni kolmekymppislahjaksi, mutta koska kyseiseen merkkipäivään on enään reilu kuukausi aikaa, taidan olla armottoman myöhässä säästämisen aloittamisen suhteen... Ehkä sitten kolmevitosena? ;)

Haavelaukkua odotellessa vähän samantyylisiä laukkuherkkuja onneksi löytyy edullisemminkin, esimerkiksi allaolevan mustan laukkusen ostin Seppälän nettiputiikin outletista ja hintaa veskalla oli huikeat 5 euroa!


www.seppala.fi
Eiväthän laukkuni tietenkään vedä vertoja pehmeille ja laadukkaille design nahkalaukuille, mutta sujuvasti nekin kuljettavat sisuksissaan lompakon ja puhelimen lisäksi vaipat, harsot, neiti M:n vaihtovaatteet, huulipunia ja pinnejä, laastareita, käsidesiä, sekalaisen kasan erilaisia lippusia ja lappusia ja luoja ties mitä kaikkea muuta..;) Tunnustan täyttäväni kaikki stereotypiat naisesta, jonka laukusta löytyy (kuumeisen penkomisen jälkeen) melkein ihan mitä vaan sillä hetkellä sattuu tarvitsemaan ja yleensä myös kaikkea tarpeetonta ja vähän kummallistakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!