lauantai 17. joulukuuta 2011

Klip-klop-klip-klop

Olen heppatyttöjä, ollut sitä lajia jo lapsesta asti. Omaa hevosta minulla ei koskaan ole (vielä) ollut, mutta ratsastuskoulun tunneilla olen käynyt ahkerasti ja viimevuosina vuokrannut erästä tiettyä hevosta. Raskauden myötä rakkaaseen harrastukseen tuli pakollinen tauko, sillä ratsastus on yksi niistä harvoista liikuntalajeista, jotka ovat raskausaikana kiellettyjä. Tänään kuitenkin, melkein vuoden tauon jälkeen, pääsin taas haistelemaan hevosentuoksua ja tutustumaan uuteen vuokrahevoseeni. Ihan hyvin homma oli vielä hanskassa, mutta kunto on kyllä selvästi huonontunut! Saapa nähdä, kuinka rampa sitä huomenna onkaan, vaikka koitin toki aloittaa rauhallisella menolla, etten heti saisi itseäni ihan jumiin. Hevonenkin oli minulle ihan uusi tuttavuus, sillä suureksi suruksi ihana ensimmäinen vuokrahevoseni menehtyi ähkyyn vain muutama viikko sitten :(.
Tämäkin ruuna kyllä vaikutti todella ihanalta tapaukselta ja iloisilla mielillä aloitan taas vuokraushommat. Toivottavasti ne kadonneet vatsa- ja selkälihaksetkin sieltä taas pikkuhiljaa löytyisivät...

En tunnusta olevani mikään välineurheilija, mutta Horze -nettikaupassa on aina silloin tällöin kiva käydä katselemassa varusteita niin ratsastajalle kuin ratsullekkin. Toivonkin salaa, että joulun jälkeen kaupasta löytyisi jotain allaolevista muhevalla Ale -lapulla varustettuna ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!