maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ihanasti pihalla

Talon mukana tullut punainen kiikku on (uuden maalipinnan tarpeessa) kuulema lähes yhtä vanha kuin itse talokin. Siinä on mukava istuskella ja suunnitella miltä piha näyttää "sitten joskus" kun ne sala-ojamylläykset on saatu tehtyä..Mihin laitetaan kivetystä ja mihin rakennetaan terassi, mihin perustetaan kukkapenkkejä ja mitä niihin istutetaan...Ikuinen haaveilija täällä :) 
Pioniaika on nyt parhaimmillaan ja onhan ne kyllä upeita! Harmi kyllä että kukinta-aika kyseisillä kaunokaisilla on niin kovin lyhyt!


Kaadettiin alkukesästä yksi vaahtera etupihalta ja siitä saadut klapit kaipasivat kattoa pään päälle. Hienon puuvajan nikkaroivat mies ja appiukko autotallin jatkeeksi.Aika vähäksi on jäänyt kyllä pihan käyttö tänä kesänä, muutama kerta on sentään grillattu.  Muurinpohjalätytkin paistettiin eilen ja kutsuttiin kaveritkin lettukesteille! 

Ensi kesänä meillä asustaa vauvan sijaan jo melkein parivuotias taapero, joten sitten pihan käyttökin varmasti lisääntyy huomattavasti! :)

3 kommenttia:

 1. Hei me haluttais tulla joskus teille kylään (ja katsomaan lisää tätä teidän ihanaa kotia!)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tulkaa ihmeessä! Mikko on vielä tämän ja ensi viikon lomalla ja jotain pientä reissua on ehkä suunnitteilla, mut sitten elokuussa passaa kyllä melkein milloin vaan! :)

   Poista
  2. No hei minäkin olin viikonlopun Seinäjoella ja nyt pitää lähteä keskiviikkona Helsinkiin (ja ehkä sitten ensi viikonloppuna saadaan pidettyä perheviikonloppua...). Mutta katsellaanpas sen jälkeen!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!