tiistai 28. helmikuuta 2012

Let it snow

Tällä hetkellä ulos katsoessa on vaikea uskoa, että vielä eilen meidän pihalla näytti tältä:

Eilen siis paistoi aurinko, mutta tänään on säämielessä palattu normaaliin päiväjärjestykseen, sillä lunta tulla pöllyttää vaakatasossa niin vimmatusti, että hyvä kun ikkunasta näkee ulos. Tuollaiset eilisen kaltaiset kirkkaat aurinkopäivät tuovat kaikesta huolimatta toivoa, että se kyllä kevätkin sieltä vielä tulee, eletäänhän nyt jo onneksi helmikuun viimeisiä päiviä.

Kuten kuvasta näkyy, lumesta ei todellakaan ole tänä talvena ollut uupeloa täälläkään päin Suomea. Olemme mieheni kanssa vilkuilleet pikkukuvassa näkyvää autotallin kattoa vähän sillä silmällä, että noinkohan se kestää nikottelematta lumikuormansa kanssa vai olisiko syytä ulottaa lumityöt koskemaan myös tuota kattovanhustamme..

Viime viikonloppuna tämän huushollin lumityöt jätettiin kuitenkin retuperälle, sillä pakkasimme koko perheen koiraa myöten autoon ja huristimme viettämään viikonloppua kaveripariskunnan ja erään 9 kuukautta vanhan pikkuherrasmiehen vieraaksi Itä-Suomessa sijaitsevalle mökille. Ohjelmassa oli hyvin syömistä, ulkoilua, saunomista ja kaikkea muuta kivaa! Kyseessä oli neiti M:n ensimmäinen yön yli reissu, mutta aivan hyvin maistui pienelle uni myös muualla kuin omassa sängyssä.

Harkitsen vakavasti ystäviemme ilmoittamista johonkin niistä television monista ruoanlaittoaiheisista kilpailuista, niin hyviä pöperöitä he meille viikonloppuna eteen kantoivat. Vai mitä sanotte näistä täytetyistä paprikoista, joka oli meidän sunnuntain lounas:

Reseptiä voi käydä kinuamassa ystäväni uunituoreesta blogista. Klik. Meillä näitä ainakin tullaan ehdottomasti tekemään joskus kotonakin!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!