maanantai 27. helmikuuta 2012

Sohva

Aikaisemmat sohvamme ovat olleet milloin mistäkin haalittuja, viimeisimpänä miehen mummolasta saatu petrolinsininen 50 - lukulainen vuodesohva. Tämä sinänsä kiva sohva oli jo nähnyt parhaat päivänsä verhoilunsa ja runkonsa osalta, joten emme pakanneet sitä enään muuttokuorman mukaan muuttaessamme pois edellisestä kodistamme.

Sohva on (ainakin meillä) kodin käytetyin kaluste sängyn lisäksi, mutta tälläkertaa väliaikainen sohvattomuus ei ollut ongelma. Asuimme nimittäin nykyisen kodin remontin aikana "evakossa" niin pienessä vuokrayksiössä, että sinne ei olisi parhainkaan sisustaja saanut sovitettua minkään valtakunnan sohvaa ja ainoat kalusteet siellä olivatkin sänky, pöytä, pari tuolia ja televisiotaso. Päästyämme kesällä muuttamaan omaan kotiin, asuimme ensimmäiset puoli vuotta talon alakerrassa, jolloin sohvan virkaa toimitti olohuoneeseen sijoitettu sänky. Yläkerran vihdoin valmistuttua, sänky siirtyi makuuhuoneeseen ja olohuoneessa oli taas sohvan kokoinen aukko.


Uusi sohvamme on Furninovan Coffee -modulisohvasarjaa, jota jälleenmyy ainakin Kodin ykköset. Homma toimii siten, että erilaisista runko-, käsinoja-, jalka-,tyyny- ja verhoiluvaihtoehdoista valitaan juuri itselle mieleinen yhdistelmä. Harmaa sohvamme on kolmen hengen istuttava ja siinä on kahdesta vaihtoehdosta se pehmeämpi täyte. Jalat ovat puiset, mustat ja korkeaa mallia. Kangas on nimeltään Cursive Silver ja käsinojamalli taisi olla vaihtoehdoista toiseksi kapein.  Ostimme siis ikäänkuin sian säkissä, koska emme olleet nähneet valitsemaamme komboa lainkaan livenä ennen sen saapumista kotiin noin 6 viikon päästä tilauksesta. Valinnat menivät onneksi nappiin, sohva on paitsi hyvännäköinen myös ihanan pehmeä ja hohtavan harmaa värikin piilottaa valko-harmaa-mustan koiran karvat kiitettävästi huomaansa...:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!