tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tyylivarkaissa

Ihanaa, tänään on tiistai, eli maikkarilta tulee taas uusi jakso Tyylivarkaita! :) Kyseinen ohjelma on  ehdoton lempparini kotimaisista sisustusohjelmista, toivottavasti sitä tehdään vielä monta kautta lisää! Suunnittelijoiden, eli Lauran ja Minnan toteuttamat muutokset ovat aina todella hienoja ja tyylivarkauden kohteena olevat mallikodit myös toinen toistaan upeampia!

Viimeviikolla muutoskohteena oli pienen tytön huone (sopivasti, kun neiti M:nkin huoneen remontti alkaa pikkuhiljaa olla sisustusta vaille valmiina!) Aivan ihana lopputulos jälleen kerran ja pullollaan kekseliäitä ratkaisuja, kuten magneettilistat piirustusten kiinnittämiseen, tyynyistä tuunatut istuimet ja perusvalkoisten vaatekaapinovien piristäminen washiteipeillä. (lisää kuvia muutoksesta täältä)
Meidänkin pikkuneidin huoneeseen on tulossa juurikin tuollaiset perustylsät mdf -oviset vaatekaapit, joten tyylivarkaista inspiroituneena suuntasin Teippitarhan sivuille tutustumaan washiteippivalikoimiin. Tosi ihania teippejä löytyikin kasapäin! Mitä ostoskoriin päätyi, selviää myöhemmin, kunhan olen saanut "tyylivarkauteni" valmiiksi ;)

kuva: www.teippitarha.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!