sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hyvänmielen haaste

Sain Rakkaudella tehty blogin Tiinalta hyvänmielenhaasteena (kiitos!) kehoituksen kirjata 10 asiaa, jotka tuovat itselleni hyvän mielen. Pieniä ilonaiheita -postauksessa jo aiheesta kirjoittelinkin, mutta tässäpä vielä 10 muuta näin äkkiseltään mieleen tullutta asiaa:

1. Kesä - Kesällä paistaa aurinko, on lomaa, voi kokata ja syödä ulkoilmassa, voi uida luonnonvesissä, hevosen kanssa voi laukata tuulispäänä hiekkateillä, on valoa ja väriä ja tuoksuja... Kyllä!  Kesä on tämän tytön ehdoton lemppari vuodenaika.

2. Koiranpennut - Naapurimme uusin perheenjäsen on aivan valloittava pienine tassuineen ja liian isoine nahkoineen. Parasta on, että vintiö karkailee pihallemme lällytettäväksi harva se päivä <3

3. Haaveilu - Saunaremontti, piharemontti, lomamatka, oma hevonen, juhlat, kesämökin remontti...kaikenlainen suunnittelu ja fiilistely oman pään sisällä on mukavaa, eikä se niin haittaa, vaikkeivat ne haaveet todellakaan aina toteudu!

4. Vauvan kikatus - Takuuvarma hyvänmielenlähde!

5. Kaikenlainen hemmottelu - Kampaajalla käynti, hieronta, jalkahoito, käsihoito, kasvohoito. Pääsisipä vaan  käymään useammin!

6. Koti -  Vaikeuksien kautta voittoon, eli vaikka viimevuosi oli super rankka pitkine evakkoasumisineen ja suurremontteineen, on nyt ihanaa katsoa ympärilleen tajuten, että tämä on tosiaan meidän oma koti; täällä meidän perheen on hyvä olla ja asua pitkään. 

7. Sudoku kännykällä - Mukava iltapuhde unta odotellessa (ikäänkuin sitä unta joutuisi koskaan odottelemaan).

8. Vauvan kanssa kotoilu - Olen nauttinut kotiäitiydestä täysin rinnoin ja näillä näkymin vietän kotona vielä ainakin syksyn ja ehkä pidempäänkin! Iloisia vauvauutisia on taas lähipiirissä kuulunut useammaltakin taholta, joten seuraakin meille riittää myös arkisin, kun emme ole neidin kanssa ainoita kotona olijoita.

9. Kahvi - Nautitaan tuoreena, tilkka maitoa mutta ei sokeria minulle kiitos!

10. Jäätelötötteröt - Rommirusina, mangomeloni tai kinuskipähkinä, nautitaan puiston penkillä istuen ja tötterö syötetään sorsille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!