maanantai 10. syyskuuta 2012

Ikea haaste

Blogeissa pyörii tällähetkellä kaksikin Ikea-aiheista haastetta, joista toiseen innostuin nyt tarttumaan itsekkin, eli haaste kuuluu: "Mitä kaikkea teiltä löytyy Ikeasta?"

Suurinosa meidän Ikeahankinnoista löytyy keittiön kaapeista: mm. työvälineitä, kuppeja, lautasia, tarjoiluastioita, purkkeja...Päivittäisen kahvinikin nautin fiiliksestä riippuen joko Ikean espressokupista taikka isosta Pokal lasista. Päälle vaahdotan maitoa Ikean maidonvaahdottimella. 

ikean huonekaluja meillä on nykyisessä kodissa melko vähän: ainoastaan eteisen Hemnes kaappi ja yläkerran aulan Bestå taso. 

Lasten Ikean puolelta sen sijaan löytyy leluja, ruokalappuja ja lautasia, kulmasuojia, yövaloa, harsoja...

Ribba sarjan kehyksiä nappaan yleensä jokaisella Ikeareissulla mukaan, kokovalikoima niissä on todella laaja, varmasti löytyy kuvalle kuin kuvalle sopivat raamit tästä sarjasta!

Sekä kylpyhuoneen että wc:n lavuaarien reunalta löytyy Yngaren saippuapumppu ja yläkerrasta myös saman sarjan lasinen rasia. Käsipyyhkeet ovat yleensä Ikean vieraspyyhkeitä, joita meiltä löytyy monessakin eri värissä. Kylpyhuoneessa on myös pyyheripustimet Ikeasta.

Lisäksi aäilytyskoreja sekä tekstiilejä kuten tyynyjä, vilttejä..Viimeisimmältä reissulta myös talja lämmittämään talven pulkkailua.¨

Ensimmäisen kuvan hevosvuokia en ole muuten edes Ikeassa nähnyt vaan omamme on hankittu kirpparilta. Vielä pakkauksessa olleiden heposien  hinta ei ole kymppiä enemmän Ikeassakaan, mutta kirpparilla niiden hinta taisi olla kokonaista yhden euron verran! Aika söpiksiä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!