torstai 30. elokuuta 2012

Sneak peak tyttösen juhliin

Tulevana viikonloppuja juhlitaan meidän yksivuotista pirpanaa! 

Juhlavalmistelut on jo ihan hyvällä mallilla, sillä tarjottavat on suunniteltu, ostoslista laadittu, koti siivottu ja koristeetkin jopa askarreltu! Tänään kävin vielä hankkimassa kertsit ja servetit Clasulta sekä postissa hakemassa pikkuneidin synttärilahjan. 


 Pitäis ja täytyis listalla sen sijaan on vielä  mm. tarjottavien hankkiminen ja leipominen. Juhlapöytään on tulossa muffinsseja, pitsaa, pikkuleipiä, karkkia, poppareita, coctailpiirakoita munavoilla sekä tietysti täytekakkua. Lisäksi aikomuksena on näpertää hauskoja cake popseja eli kakkutikkareita, vähän kyllä jännittää miten onnistuvat ensikertalaiselta...



Koristeet tein Esmeraldan blogin inspiroimana, eli muffinsseihin koristeeksi tuollaisia pieniä lippuja (teippiä ja hammastikkuja). Täytekakkuun puolestaan väkersin pari viirinauhaa (teippiä ja grillitikkuja). Koristepuoli sisältää myös perinteisen ilmapallot ja jotan muutakin teemaan sopivaa härpäkettä on hankittu. Hillitsin itseni ja jätin tälläkertaa kaikki hunajakennopallot ja paperipillit hankkimatta, sen sijaan sijoitin kuvissakin kurkistavaan synttärilahjaan..Ja voin kyllä sanoa, että kyseinen töpöhäntä on juuri niin i-h-a-na kuin olen aina kuvitellutkin!

Lisää juttua synttäreistä sitten viikonlopun jälkeen :) Nyt yöpuulle ja vähän äkkiä!

2 kommenttia:

  1. Nam! Olispa jo huominen niin pääsis maistelemaan tarjoiluja! -J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan erityisesti, että cake popsit onnistuu ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!