torstai 26. heinäkuuta 2012

Rokrok ja muuta mukavaa

Kuten kaikki oululaiset varmasti tietävätkin, huomenna Kuusisaaressa starttaa (jo kymmenettä kertaa) rockfestivaali Qstock! Oma festarilippu lauantaille on hankittu jo hyvissä ajoin valmiiksi, joten ylihuomenna tämä tyttö rokkaa siis ainakin Fintelligensin, Jukka pojan, Pariisin kevään, Reckless loven, Apulannan, Chisun ja Roxeten kanssa. Erityisen kivaa on, että noista ainoastaan Apulanta on tullut nähtyä (lukuisia kertoja) livenä aiemmin, muita olen kuullut vain levyltä tai radiosta! 
Tämänhetkisen sääennusteen mukaan festarivarustukseen ei tällä kertaa tarvi sisällyttää kumppareita ja sadeviittaa, vaan festarikansa saa nauttia kunnon helteisestä ja aurinkoisesta säästä! Minun ja miehen lisäksi moni hyvä kaveri on suuntaamassa festareille, odotettavissa siis hyvää säätä, hyvää seuraa ja hyvää musaa = parhautta kerrassaan!

Qstock.org

Seuraavana viikonloppunakin tapahtuu mukavia, kun lauantaina 4.8. oululaiset bloggaajat järjestävät kirpputorin kauppatorilla. Omaa myyntipöytää en tapahtumasta varannut, mutta ostoksille aion kyllä ehdottomasti mennä! Tapahtuman facebook sivu löytyy täältä.

Samana viikonloppuna eli 3.-5.8. järjestetään myös puulaakifutiksen SM turnaus Heinäpään nurmikentillä. Turnauksessa pelataan kolme eri sarjaa: naisten sarja, yleinen sarja sekä ikämiehet 35 -sarja. Kaveriporukkamme pojat ovat olleet näissä geimeissä mukana jo vuosia ja tänäkin vuonna joukkue lähtee sinne mestaruutta tavoittelemaan hauskaa pitämään! Kentänlaidallakin on mukava kannustaa ja pitää piknikkiä, joten sinne suuntaamme sään salliessa neiti M:n kanssa myös!

Ensi viikolla lomaillaankin viimeistä viikkoa ennen miehen töihin paluuta. Suunniteilla on vielä ainakin reissua Ruotsin puolelle Ikeaan ja jos minä saan päättää, niin jatkaisimme siitä vielä yhden yön reissulle Luulajaan, mutta katsotaan nyt, saanko tuota puoliskoa ollenkaan innostumaan asiasta...:)

Mukavaa viikonloppua teille! Nähdäänkö Qstockissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!